Verhuur praktijkruimte

Algemene voorwaarden

Je boeking is definitief, zodra je de betaling per ideal hebt betaald. Annuleren is mogelijk tot dezelfde datum van de voorafgaande maand. Voorbeeld: je hebt op 16 april een tijd geboekt. Tot 16 maart heb je de gelegenheid je boeking te annuleren en krijg je je geldbedrag terug. De laatste dag waarop je dus kunt annuleren is in dit voorbeeld: 15 maart. Je hebt het recht om 10 minuten voor aanvang van je boekings-uur in de praktijkkamer te zijn om je voor te bereiden (opname klaarzetten) en na je boekings-uur nog 5 minuten om op te ruimen/te checken of alles correct is teruggezet.
Houd je strikt aan de tijd, zodat je collega dezelfde rechten kan gebruiken.

Voorbeeld: je sessie start om 16.00 uur, dus je mag vanaf 15.50 uur in de praktijkkamer. Om 17.00 uur heb je tot 17.05 om de praktijkkamer op te ruimen/te checken of alles correct is teruggezet. Je cliënten en jij mogen kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van de Academie: toiletgroep, koffie/thee-machine en de foyer.

In de foyer (met cameratoezicht) liggen materialen, die niet meegenomen mogen worden. De boeken zijn inkijkexemplaren, die ter plekke bekeken kunnen worden. De muziekinstrumenten zijn niet bedoeld om door kinderen te worden bespeeld. De huurder is aansprakelijk voor het gedrag van de cliënt en diens ouders.