Activiteiten

Ouders kunnen voor hun kind bij Child Consult terecht voor ondersteuning bij de opvoeding (Brusjes-coaching, gezinsgesprekken -en mediation) en voor individuele hulp in de vorm van KinderCoaching, Counseling, Mediation en therapie.

Voor meer klik hier.

Hier vind je hulp voor ouders (training Hartgrondig opvoeden) en leerkrachten (Emotionele Educatie in het onderwijs), zodat meer kinderen opgroeien tot liefdevolle volwassenen. In alle trainingen staat het vinden van de ‘sleutel’ tot het hart van kinderen centraal.

Voor meer klik hier.

Kinderen zijn mensen! Mensen in een jong lichaam, maar met heldere gevoelens en gedachten. Kinderen hebben er recht op met respect behandeld te worden, ook al staan ze in de wet omschreven als ‘objecten’ tot hun 16e jaar. Tot die tijd zijn hun ouders voor hen verantwoordelijk en beslissen die over hen. Bij een scheiding ontstaan voor heel veel kinderen problemen, doordat zij niet als gelijkwaardige mensen worden meegenomen in besluiten, die hun leven drastisch veranderen. Child Consult heeft de rechten van het kind als basis voor begeleiding. Kinderen zijn de cliënten en ouders dienen ondersteunend te zijn bij hun proces tot persoonlijke groei. Info van verschillende organisaties kunnen rechters, advocaten, ouders, jeugdbeschermers en kinderen helpen om het goede te doen voor hen.

Voor meer klik hier

Uitgeverij Child Consult is één van de activiteiten van Charlotte Visch. In de vierjarige Beroepsopleiding tot Integratieve Kindertherapeut was steeds meer behoefte aan materialen, die ondersteunend zijn voor kinderen, ouders en therapeuten. Lees de boeken waardoor jij ook kinderen beter begrijpt en ze kunt helpen om liefdevolle volwassenen te worden. Gebruik de kinderposters en CD’s in je praktijk of thuis om ze daarbij te helpen.

Naar de webwinkel, klik hier.