Activiteiten

Ouders kunnen voor hun kind bij Child Consult terecht voor ondersteuning bij de opvoeding (Brusjes-coaching, gezinsgesprekken -en mediation) en voor individuele hulp in de vorm van KinderCoaching, Counseling, Mediation en therapie.

Voor meer klik hier.

Hier vind je hulp voor ouders (training Hartgrondig opvoeden) en leerkrachten (Emotionele Educatie in het onderwijs), zodat meer kinderen opgroeien tot liefdevolle volwassenen. In alle trainingen staat het vinden van de ‘sleutel’ tot het hart van kinderen centraal.

Voor meer klik hier.

Voor wie professioneel met kinderen wil werken als Integratieve KinderCoach, Counselor, Mediator of Kindertherapeut: op De Nederlandse Academie in Amsterdam vind je er alle informatie over.

Voor meer ga hier naar de website van De Nederlandse Academie.

Uitgeverij Child Consult is één van de activiteiten van Charlotte Visch. In de vierjarige Beroepsopleiding tot Integratieve Kindertherapeut was steeds meer behoefte aan materialen, die ondersteunend zijn voor kinderen, ouders en therapeuten. Lees de boeken waardoor jij ook kinderen beter begrijpt en ze kunt helpen om liefdevolle volwassenen te worden. Gebruik de kinderposters en CD’s in je praktijk of thuis om ze daarbij te helpen.

Naar de webwinkel, klik hier.